Opremanje hotelskih kuhinja

Opremanje hotelskih kuhinja

Dizaniranje i opremanje hotelskih kuhinja zahtjevan je posao koji iziskuje pomno planiranje i pažljivo biranje opreme i materijala, kako u tehnološkom  tako i u funkcionalnom aspektu. Tehnološka postavka hotelske kuhinje razlikuje se od restoranske postavke kuhinje. Prilikom osmišljavanja i opremanja hotelske kuhinje potrebno je raspolagati  vrhunskom tehnologijom, koja omogućuje određene predradnje u kojima se  sa malim brojem ljudi postiže veća efikasnost, kvaliteta i kvantiteta.
Prilikom projektiranja  hotelske kuhinje trudimo se veliku pažnju usmjeriti  na:

  •  Kompletnost
  •  Organizacija prostora
  •  Izbjegavanje  križanja puteva
  •  HACCP sustav
  •  Vođenje od ideje do projekta, od projekta do realizacije
  •  Pridržavanju zakonskih regulativa RH
  •  Dobar ergonomski dizajn gdje oprema ostvaruje svoj puni potencijal
     
Izdvojene reference
Centralni termički blok

Hotel "LE MERIDIEN LAV", Podstrana

Isporuka i montaža kompletne kuhinjske opreme, rashladnih komora i svih šankova sa pratećom ugostiteljskom opremom

opširnije
Hotel "KRALJ TOMISLAV", Nova Gradiška

Hotel "KRALJ TOMISLAV", Nova Gradiška

Isporuka i montaža kompletne kuhinje i šankova sa pratećom ugostiteljskom opremom

opširnije
Hotel "PRESIDENT" , Zadar

Hotel "PRESIDENT" , Zadar

Isporuka i montaža kompletne kuhinje

opširnije
Hoteli "PAG", Pag

Hoteli "PAG", Pag

Isporuka i montaža kompletne kuhinjske i ugostiteljske opreme

opširnije
Hotel "PALACE", Zagreb

Hotel "PALACE", Zagreb

Isporuka barske opreme te servisno održavanje

opširnije

Prilikom osmišljavanja i opremanja hotelske kuhinje potrebno je raspolagati vrhunskom tehnologijom, koja omogućuje određene predradnje u kojima se sa malim brojem ljudi postiže veća efikasnost, kvaliteta i kvantiteta.