Ledomati

Serija F za granulirani led

Icematic uređaji za proizvodnju granuliranog drobljenog suhog leda pogodnog za korištenje u ribarskoj industriji, velikim ugostiteljskim objektima, supermarketima, a koji omogućava očuvanje namirnica istodobno emitirajući maksimalan rashladni kapacitet.

 

Ledomat Icematic F80C

Ledomat Icematic F80C

Ledomat za granulirani ili drobljeni led, najmanjeg kapaciteta proizvodnje na tržištu sa ugrađenim spremnikom za led, proizvodi do 90 kg leda kroz 24 sata, dok depozit za led ima kapacitet od 20 kg. Jedinstveni uređaj na tržištu zadovoljit će svakoga tko ima i najmanju potrebu za drobljenim suhim ledom.

Ledomat Icematic F125C

Ledomat Icematic F125C

Ugostiteljski ledomat za proizvodnju drobljenog, odnosno granuliranog suhog leda sa ugrađenim depozitom, kapaciteta proizvodnje leda 120 kg / 24 sata i spremnikom za led kapaciteta 27 kg za manji ugostiteljski objekt ili restoran.

Ledomat Icematic F120

Ledomat Icematic F120

Uređaj za proizvodnju suhog drobljenog leda, prvi iz serije bez ugrađenog depozita za led, kapaciteta proizvodnje leda od 120 kg / 24 sata.

Ledomat Icematic F200

Ledomat Icematic F200

Stroj za proizvodnju drobljenog suhog leda za ribu, izlaganje namirnica ili pak jednostavnu upotrebu u ugostiteljskoj industriji srednjeg kapaciteta proizvodnje leda od 200 kg / 24 sata isporučuje se bez depozita.

Ledomat Icematic SF300

Ledomat Icematic SF300

Ledomat Icematic za proizvodnju granuliranog leda proizvode suhi led sa znatnom uštedom energije i maksimalnom proizvodnjom kod hlađenja. Ledomat SF 300 srednjeg kapaciteta proizvodnje leda od 320 kg / 24 sata idealan je za srednje ugostiteljske objekte, ribarnice ili manje supermarkete.

Ledomat Icematic SF500

Ledomat Icematic SF500

Ledomat za proizvodnju granuliranog leda velikog kapaciteta proizvodnje te sa znatnom uštedom energije. Ovaj tip leda je posebno namijenjen supermarketima i restoranima (za izlaganje i konzerviranje različite svježe hrane i ribe), medicinskim laboratorijima i različitoj industrijskoj primjeni.

Ledomat Icematic SFN1000

Ledomat Icematic SFN1000

Mašina za proizvodnju granuliranog ili drobljenog suhog leda sa znatnom uštedom energije i maksimalnom proizvodnjom kod hlađenja. Ovaj ledomat ima kapacitet proizvodnje leda od 1150 kg / 24 sata i isporučuje se bez depozita za led. Led koji proizvodi posebno je namijenjen supermarketima i restoranima (za izlaganje i konzerviranje različite svježe hrane i ribe), medicinskim laboratorijima i različitoj industrijskoj primjeni.