Ledomati

Serija NU i Serija DI

Ledomati za proizvodnju leda u obliku grudica, koji ima prednost nad drugim oblicima leda jer je kompaktan a opet dovoljno mekan za grickanje.Led u grudicama je idealan za koktele poput mojita, caipirinha ili caipiroshka. Lako ga se dozira kao i pahuljasti led, ali je mnogo manje mokar. Ledomati serije NU generiraju led kroz vertikalni cilindar sa unutarnji svrdlom koje se okreće te pokuplja led sa unutarnje strukture evaporatora i zatim ga podiže do extrudera koji ga kompresira i daje mu cilindrićan oblik.

Ledomat Icematic NU270

Ledomat Icematic NU270

Ledomat serije NU, kapaciteta 270 kg leda u 24h, idealan za ugostiteljske objekte gdje je velika potreba za ledom.

Ledomat Icematic NU470

Ledomat Icematic NU470

Ledomat serije NU, kapaciteta 470 kg leda u 24h, idealan za ugostiteljske objekte gdje je velika potreba za ledom.

Ledomat Icematic TD130

Ledomat Icematic TD130

Ledomat serije DI, kapaciteta 135 kg leda u 24h, idealan za ugostiteljske objekte poput kantina, samouslužnih objekata i barova. Zbog modernog dizajna često se koristi za slushy-e i koktele a ujedno i svojim stilom uljepšava prostor. Proizvodi grudičasti led i rashlađenu vodu.

Ledomat Icematic DX40

Ledomat Icematic DX40

Ledomat serije DI, kapaciteta 35 kg leda u 24h, idealan za ugostiteljske objekte poput kantina, samouslužnih objekata, poslovnih prostora i sl. Zbog modernog dizajna često se koristi za slushy-e i koktele a ujedno i svojim stilom uljepšava prostor. Proizvodi čvrste kockice leda.