Perilice čaša i suđa

Tračne perilice suđa

Profesionalne industrijske ugostiteljske tračne perilice tanjura, posuđa, tacni i ostalog kuhinjskog pribora velikih kapaciteta pranja za velike objekte (restorane društvene prehrane, hotele, vojarne, bolnice i sl.)

Tračne mašine za pranje tanjura, čaša i ostalog suđa, namijenjene su prije svega za objekte koji imaju potrebu za velikim kapacitetima pranja, a koji trebaju pouzdan, jednostavan i kvalitetan uređaj. Uz perilicu svakako treba ulazni stol sa koritom, tušem za pranje te izlazni stol, odnosno rulliera sa mikroprekidačem na kraju koji zaustavlja traku kada košara dođe do kraja izlaznog stola linije pranja. 

Tračna perilica suđa AX161 COMPACT

Tračna perilica suđa AX161 COMPACT

Profesionalna perilica tanjura, suđa, tacni i ostalog kuhinjskog pribora, dvosmjerna i personalizirana nova AX161 iznenađuje sa svim svojim mogućnostima i opcijama!

Tračna perilica suđa AX220

Tračna perilica suđa AX220

Ugostiteljska profesionalna tračna perilica tanjura AX220, koju predlaže najnovija tehnologija marke DIHR nudi 8 različitih solucija pranja. Model baze može biti instaliran neovisno o ulazu košara desno ili lijevo, a isto vrijedi i za dodatni pribor koji se može montirati na obje strane perilice.

Tračna perilica suđa AX310

Tračna perilica suđa AX310

Mašina za tanjure AX310, velikih kapaciteta pranja sa cca 150-190 košara na sat, predstavlja tračnu perilicu koja nudi različite solucije pranja. Model baze može biti instaliran neovisno o ulazu košara desno ili lijevo, a isto vrijedi i za dodatni pribor koji se može montirati na obje strane perilice.